søndag 14. mars 2010

Chianti Classico + smakfull pastasaus m/pepperoni = sant


Min kone er skikkelig god til å lage mat. Det er sjelden vare i våre dager, og imponerende i seg selv.
Enda mer imponert blir jeg over at hun klarer å lage veldig gode middagsretter med svært få og svært hverdagslige ingredienser. Litt sånn "koke suppe på en spiker"-prinsippet, ofte med italiensk twist...! :-)

I kveld slang hun sammen en rask pastasaus basert på hakkede tomater, tomatpuré, løk, hvitløk, pepperonipølse og rømme - veldig, veldig god. Og vinen - en Chianti Classico som har imponert meg stort: Rietine 2006 til kr 125 - en direkte latterlig pris om jeg hensyntar hva man vanligvis får til denne prisen i Norge. Nydelig hverdagsvin med nok punch til å tåle både krydder og litt fett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar